MailChimp integration

Send e-mail kampagner, hold styr på hvem der skal have tilsendt nyhedsbreve, produktkataloger, indbydelser til seminarer osv. Send e-mails til faste segmenter, ad-hoc udsøgninger, alle der har fået leveret et produkt eller noget helt tredje.

Udvælgelsen foregår i 360 Business Tool. Opsætning af indeholdet og udseende på e-mailen, samt udsendelse af disse foregår i MailChimp. Statistik, afmeldinger, bounces osv tilbageføres til 360 Business Tool til videre opfølgning.

Opsætning

Første gang der skal udsendes mails, skal der etableres forbindelse mellem 360 Business Tool og MailChimp

Se video omkring opsætning af integrationen

Udsend e-mails

De relevate personer fremsøges i 360 Business Tool og overføres til en målgruppe i MailChimp

Se video omkring fremsøgning af emner og udsendelse af e-mails

Håndtering af statistik og respons

Efter udsendelse af e-mails kan statistik overføres fra MailChimp til 360 Business Tool. Her behandles frameldinger mv.

Se video omkring efterbehandling af udsendte e-mails

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."